Voor al uw

binnen & buiten schilderwerk

              &   

wandafwerking

 

Welkom bij  Theo Dam Schilderwerken.

Theo Dam Schilderwerken is ondertussen toch wel een begrip in Schagen en omstreken op het gebied van Schilderwerk en Wandafwerking. Theo  Schilderwerken verzorgt alle facetten van uw schilderwerk op een uiterst vakkundige wijze.
Wij werken voor gemeente, vereniging voor eigenaren, bedrijven en particulieren. Voor ons is het vanzelfsprekend dat Kwaliteit, Service en Duurzaamheid de kernbegrippen zijn om uw pand of woning te wapenen tegen verval.

Wij hebben zeer veel ervaring met gemeentelijke instellingen en groot planmatig onderhoud van woningen, appartementcomplexen en monumentale panden. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pakken wij uw pand aan. Ook bij houtrot heeft u bij Theo Dam een voorsprong, daar wij dit in eigen beheer hebben. Bij Theo Dam Schilderwerken zit dit allemaal onder één dak en kunnen wij u dus snel van dienst zijn.
Wij verzorgen het totaal onderhoud van uw pand of woning in de ruimste zin van het woord. Bij ons kunt u ook altijd terecht voor adviezen over kleuren en de beste verfsystemen.